Ανακαλύψτε περισσότερες από 2,000 ιδιοκτησίες σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες

Δείτε τις υπηρεσίες από την Value 4 Greece

Ανακαλύψτε περισσότερες από 2,000 ιδιοκτησίες σε όλη την Ελλάδα
Αρχική Σαντορίνη
7 ιδιοκτησίες στην περιοχή

Σαντορίνη

Η δύναμη του ηφαιστειογενούς νησιού της Σαντορίνης δημιουργεί μια ενέργεια που κατακλύζει τις αισθήσεις. Εξαιρετική πολυτέλεια, καταπληκτικό φαγητό και κρασί και το αξέχαστο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι μόνο η αρχή για όσα προσφέρει στους επισκέπτες αυτό το θρυλικό ελληνικό νησί των Κυκλάδων.

Η Σαντορίνη είναι ένα νησί-φαινόμενο που η φήμη του προηγείται. Και για καλό λόγο. Σε αυτό το θρυλικό νησί των Κυκλάδων, όλες οι αισθήσεις σας φαίνονται μεγεθυμένες, προϊόν των πολλών αντιθέσεων του: μαύρη γη ενάντια σε ασβεστωμένα σπίτια που κολλάνε στην πλευρά του γκρεμού ή άγρια ηφαιστειακά γλυπτά με κομψές κυκλαδικές γραμμές.

Ζήστε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Η θέαση του ηλιοβασιλέματος από την Οία, όπως κάνουν χιλιάδες κάθε χρόνο, είναι μια ιεροτελεστία. Για λίγα λεπτά, η ενέργεια του τοπίου είναι αισθητή. Όταν ο πύρινος ήλιος βυθιστεί στη θάλασσα μέσα στην καλντέρα, αυτή η σκηνή θα μείνει για πάντα στην καρδιά σας.

 

Μια βαρκάδα στην καλντέρα

Μπορείτε εύκολα να νοικιάσετε ένα σκάφος ή να κάνετε μια ημερήσια κρουαζιέρα στο Αθήνιο, τον Γιαλό ή το Αμμούδι και να κάνετε μια περιήγηση στην καλντέρα. Ανακαλύψτε τα νησιά απέναντι από τη Σαντορίνη, ειδικά τη Θηρασιά όπου μπορείτε να ζήσετε τη Σαντορίνη πριν από 50 χρόνια.

Γνωστή και ως Θήρα στα ελληνικά, η Σαντορίνη είναι ένα νησί που απαθανατίστηκε από ποιητές και ζωγράφους χάρη στο περίφημο φως, τους πολύχρωμους βράχους και τα τέλεια ηλιοβασιλέματα. Αν ήταν πάντα το όνειρό σας να επισκεφτείτε τη Σαντορίνη, εδώ είναι μόνο η αρχή αυτού που σας περιμένει.

Τα μοναδικά νερά της Σαντορίνης

Η Σαντορίνη είναι γεμάτη μοναδικές παραλίες σε εξωτικά χρώματα μαύρου, κόκκινου και λευκού, προϊόν του εκρηκτικού παρελθόντος της. Στην Κόκκινη Παραλία (Κόκκινη Παραλία), στην Άσπρη Παραλία (Λευκή Παραλία), στον Περίβολο, στην Περίσσα και στο Καμάρι, η γη έχει φυσικά μετατραπεί σε αθάνατα έργα τέχνης.

7 ιδιοκτησίες στην περιοχή: Σαντορίνη

Δείτε τα πιο πρόσφατα καταχωρημένα μας ακίνητα.

Αποστάσεις

Σαντορίνη, Ελλάδα
Αεροδρόμιο Σαντορίνης 2.5.km
Αθήνα 295 km