Ανακαλύψτε περισσότερες από 2,000 ιδιοκτησίες σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες

Δείτε τις υπηρεσίες από την Value 4 Greece

Ανακαλύψτε περισσότερες από 2,000 ιδιοκτησίες σε όλη την Ελλάδα
Αρχική Ιθάκη
--> 1 ιδιοκτησία στην περιοχή

Ιθάκη

Το δικό σας ταξίδι σε αυτό το νησί του Ιονίου θα είναι το ίδιο «μυθικό» και αξέχαστο. Η καταπράσινη Ιθάκη με τις πανέμορφες παραλίες και τους καταπράσινους φυσικούς όρμους που λατρεύουν οι ιστιοπλόοι, τους κατοίκους της, τους παραδοσιακούς οικισμούς είναι ένα νησί για όσους λατρεύουν τη φύση, αναζητούν τη γαλήνη, ενθουσιάζονται με τις ανακαλύψεις, μα πάνω από όλα αναζητούν τη δική τους «Ιθάκη».

Βοτσαλωτές παραλίες

Μικρές βοτσαλωτές παραλίες  στην Ιθάκη, διάφανα σαγηνευτικά  νερά κάθε παραλία. Οι περισσότερες παραλίες του νησιού είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο. Υπάρχουν όμως και άλλες από τις ομορφότερες του Ιονίου που προσεγγίζονται δια θαλάσσης ή από μονοπάτια. Λούτσα, Δεξά και Σκίνος για τις πρώτες σας βουτιές. Σειρά έχουν το ειδυλλιακό Σαρακήνικο, το κοσμοπολίτικο Φιλιατρό, το ξακουστό Γιδάκι, η πεντακάθαρη αμμουδιά του Άσπρου Γιαλού, η Πόλη με τις πολύχρωμες ψαρόβαρκες και τις πανύψηλες λεύκες, οι Αφάλες με την πυκνή βλάστηση και τις βραχώδεις ακτές, τα Κορβούλια με τα δροσερά νερά. Υπάρχουν και οι μαγευτικές παραλίες που χρειάζονται σκάφος όπως η παραλία Πλατύς Άμμος, το Κάθισμα, η Συκιά,το Βουκέντι,  τα Τρία Μούδια,  το Βαθύ Αμμούδι.

Αν είστε από τους τυχερούς και διαθέτετε δικό σας σκάφος αγκυροβολείστε στην παραλία Πλατύς Άμμος, στο Κάθισμα, στη Συκιά, στο Βουκέντι, στα Τρία Μούδια, στο Βαθύ Αμμούδι ή στον κόλπο του Αντρί που θυμίζει φιόρδ!

 

1 ιδιοκτησία στην περιοχή: Ιθάκη

Δείτε τα πιο πρόσφατα καταχωρημένα μας ακίνητα.

Αποστάσεις

Ιθάκη, Ελλάδα
Ιωάννινα 352 km
Λευκάδα 124 km
Πρέβεζα 159 km
Ηγουμενίτσα 240 km
Αθήνα 346 km
Θεσσαλονίκη 600 km