Ανακαλύψτε περισσότερες από 2,000 ιδιοκτησίες σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες

Δείτε τις υπηρεσίες από την Value 4 Greece

Ανακαλύψτε περισσότερες από 2,000 ιδιοκτησίες σε όλη την Ελλάδα
Αρχική Κέα
--> 1 ιδιοκτησία στην περιοχή

Κέα

Η Κέα ή Τζιά είναι ένα όμορφο κυκλαδονήσι κι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς λόγω της μικρής απόστασής της από τις ανατολικές ακτές της Αττικής. Οι έντονες εναλλαγές του τοπίου σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν: απόκρημνα βουνά, καταπράσινα λιβάδια, κατάφορτοι ελαιώνες και αμπέλια, βαθύσκιωτες ρεματιές, γραφικοί ορμίσκοι, απομονωμένες ακρογιαλιές, φυσικές πηγές με κρυστάλλινα νερά.

Οι διακοπές στην Κέα πρέπει να ξεκινούν από την Ιουλίδα. Η πρώτη εντύπωση κατά την άφιξη στο λιμάνι, την Κορησσία, είναι ότι το τοπίο είναι άγονο όπως σε όλα τα κυκλαδίτικα νησιά. Όμως η Ιουλίδα (δεν μοιάζει με καμία άλλη Χώρα των Κυκλάδων. Η Ιουλίδα έχει τη δική της ομορφιά, πολύχρωμα σπίτια, πλακόστρωτα δρομάκια, πλατώματα, στεγάδια και πολλά σκαλάκια καθιστούν το μέρος γραφικό.

Η Κέα είναι γνωστή για τα γαλαζοπράσινα νερά, παραλίες με άμμο και ψιλό λευκό βότσαλο. Στο νησί θα βρεις παραλίες για κάθε γούστο, κοσμοπολίτικες, ερημικές και απομακρυσμένες μέσα στη φυσική ομορφιά.  Οι παραλίες  Γιαλισκάρι, Κούνδουρος, Σπαθί, Συκαμιά, Καλησκιά, Κουνδουράκι είναι μερικές από τις πιο γνωστές και μαγευτικές για να επισκεφθείτε.

1 ιδιοκτησία στην περιοχή: Κέα

Δείτε τα πιο πρόσφατα καταχωρημένα μας ακίνητα.

Αποστάσεις

Κέα, Ελλάδα
Αθήνα 108 km
Πάτρα 300 km
Ιωάννινα 508 km
Θεσσαλονίκη 586 km