Ανακαλύψτε περισσότερες από 2,000 ιδιοκτησίες σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες

Δείτε τις υπηρεσίες από την Value 4 Greece

Ανακαλύψτε περισσότερες από 2,000 ιδιοκτησίες σε όλη την Ελλάδα
Αρχική Άνδρος
--> 1 ιδιοκτησία στην περιοχή

Άνδρος

Μόλις δύο ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας, βορειοανατολικά της Αθήνας, η Άνδρος είναι το πιο πράσινο από τα νησιά των Κυκλάδων. Και είναι γεμάτο εκπλήξεις

Εκλεπτυσμένο αλλά και ρουστίκ, ορεινό αλλά παραλιακό, ναυτικό αλλά και αγροτικό… το νησί της Άνδρου αντιστέκεται στις ετικέτες και ανταμείβει τους επισκέπτες του ξανά και ξανά.

Πού αλλού θα μπορούσατε να βρείτε κάστρα και ανέγγιχτες παραλίες, ορμητικά ποτάμια και εγκαταλειμμένους νερόμυλους, ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης και τα μεγάλα αρχοντικά των ντόπιων πλοιοκτητών, καθώς και καλά σηματοδοτημένα μονοπάτια πεζοπορίας και εντυπωσιακούς γκρεμούς;

Απολαύστε τις μαγευτικές παραλίες της Άνδρου

Οι παραλίες της Άνδρου  είναι ξεχωριστές. Κάποιες στα βόρεια είναι προσβάσιμες μόνο με χωματόδρομο ή βάρκα, όπως το Αχλά, ο Ζορκός, το Ατένι, το Βιτάλη, η Γριάς και το Πήδημα. Όσες βρίσκονται στον νότο, όπως ο Άγιος Πέτρος, το Μπατσί, η Χρυσή Άμμος, ο Φελλός και ο Χαλκολιμιώνας, είναι πολύ πιο προσβάσιμες με αυτοκίνητο.

Εξερευνήστε το Κόρθι και άλλα χωριά γύρω από την Άνδρο

Ανατολικά της Χώρας, το Κόρθι θα μπορούσε να ανήκει σε άλλο νησί. Φτιαγμένο από τον άνεμο στο τέλος ενός ανοιχτού κόλπου, αυτό είναι ένα μέρος για πεζοπόρους και λάτρεις της περιπέτειας. Από εδώ, μπορείτε να σκαρφαλώσετε στα ερείπια ενός ενετικού κάστρου και από εκεί να περπατήσετε στο φαράγγι των Διποταμάτων όπου κάποτε νερόμυλοι άλεθαν το σιτάρι της Άνδρου. Ή θα μπορούσατε να κάνετε τον κύκλο των όμορφων χωριών στους λόφους της Άνδρου.  Οδηγήστε μέχρι το τέλος του νησιού, όπου ένα στενό στενό χωρίζει την Άνδρο από την Τήνο, επισκεπτόμενοι ένα ή περισσότερα από τα σεβαστά μοναστήρια στην πορεία.

1 ιδιοκτησία στην περιοχή: Άνδρος

Δείτε τα πιο πρόσφατα καταχωρημένα μας ακίνητα.

Αποστάσεις

Άνδρος, Ελλάδα
Αθήνα 246 km
Πάτρα 452 km
Θεσσαλονίκη 723 km